АКТУАЛЬНО

Програму сімейного служіння в УГКЦ "Від сім'ї до сім'ї. Зростати, свідчити, служити" презентували онлайн

Понеділок, 01 червня 2020, 12:11
"Кожна сім'я може бути святою і ми маємо вже такі сім'ї в Україні. а це означає, що ми можемо змінити світ." - підсумував владика Дмитро Григорак родинну зустріч, під час якої відбулася презентація програми сімейного служіння в УГКЦ "Від сім'ї до сім'ї. Зростати, свідчити, служити".

Зустріч проходила в суботу, 30 травня, в онлайн-режимі, однак це не завадило теплій і по-справжньому родинній атмосфері, якою було наповнене спілкування з багатьма сім'ями з різних сіл та міст України.

Дякуємо владиці Дмитрові Григораку за благословення та участь у заході, отцям та їхнім дружинам, сімейним парам та усім присутнім за активність.

"Ми потребуємо сімей для співпраці з отцями в парафіях і поширення світла (вогника) від сім'ї до сім'ї, які запалюватимуться на карті нашої держави в кожному місті, містечку чи селі із Заходу на Схід, з Півночі на Південь, поширюючи євангельське "Світло для світу", - зазначило подружжя Романа і Наталі Прокопівих, докладно представивши саму програму, її мету та зміст.

Голова Комісії УГКЦ у справах родини о. Василь Нестер із дружиною заохотив долучатися до втілення в життя вже напрацьованих матеріалів для роботи із сім'ями та реєструватися на програму і продовжувати цю потрібну справу для наших парафій не лише в Україні, а й за кордоном. А головне - "Подружжя та сім'ї покликані бути Євангелієм сім'ї і нести радість любові своїм життям через свідченням іншим сім'ям".

У заході взяли участь близько сімдесяти пар з усіх куточків нашої країни: Києва, Теребовлі, Енергодара, Львова, Дубна, Трускавця, Дрогобича, Судової Вишні, Івано-Франківська, Тернополя, Чорткова, Стрия, Дашави, Великих Глібовичів, Жовкви, Люботина, Винників, Мелітополя, Тарасівки, Долини, Жулина, Пустомит, Ходорова, Нового Роздола, Куликова, Луцька, Токмака, Соснівки, Городка, Новояворівська, Перемишлян, Боярки, Печенії, Дубаневич, Скнилова, Зашкова, Яворова та ін.

Хто зацікавився і хоче долучитися до цієї програми, просимо писати на електронну скриньку: [email protected]

Комісія УГКЦ у справах родини


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next