АКТУАЛЬНО

Проща до Товмачика випускників 9 та 11 класів

Середа, 31 травня 2017, 10:03
Цими днями для випускників шкіл пролунав останній дзвінок, який сповістив про закінчення шкільних років і початок нового дорослого життя. Перед випускниками відкриваються нові незнані шляхи, адже перед ними постає вибір майбутньої професії, життя підносить багато різних викликів, тому Церква в особливий спосіб намагається підтримати їх та спрямувати на добру дорогу.

З цієї нагоди Комісія у справах молоді Коломийсько-Чернівецької єпархії організувала прощу для молоді, зокрема випускників 9 та 11 класів, до Чудотворного джерела, що знаходиться в урочищі Львівське в с.Товмачик.

Паломництво розпочалося Божественною Літургією, яку очолив єпарх Коломийсько-Чернівецький Василь Івасюк. Після теплої та гостинної зустрічі отця Івана Виксюка та парафіян з благословення владики розпочалася повчально-розважальна програма для молоді. Серед атракцій були забави, банси та ігри.

Святкову програму розпочали отці Василь Штангрет та Юрій Боєчко з гурту “Глорія”, яким не завадив навіть сильний дощ, щоб потішити піснями молодих людей. Для юних паломників виступали також Ірина Блажко, Уляна Максим’юк, Богдана Бенюк, Микола Врубель та переможець фестивалю християнської пісні «Вдячні Господу за пісню» Наталя Дем’янчук. Члени молодіжної комісії підготували для всіх присутніх пантоміму на тему: “Щастя”, яка символічно відображала виклики і спокуси, що ставить життя, особливо перед молодою людиною, яка робить вибір та шукає саму себе.

Окрім розваг молодь мала можливість зробити висновки і почерпнути щось нове з повчань братів-семінаристів і взяли участь в дискусії на актуальні теми, які стосувалися закриття контактів, захисту Вітчизни та місця покликання у виборі професії.

З яскравими враженнями та настановами молоді люди розійшлися творити власну історію життя.

Прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next