АКТУАЛЬНО

Проща Хреста та Ікони Світових днів молоді, подарованих св. Іваном Павлом II, у Бучацькій єпархії

Неділя, 31 серпня 2014, 13:28
19 вересня з благословення владики Дмитра (Григорака), Єпарха Бучацького, відбудеться проща Хреста та Ікони Світових днів молоді в Бучацькій єпархії. Відповідальний за проведення прощі – о. Мар’ян Лемчук, голова Молодіжної комісії Бучацької єпархії.

У рамках підготовки до Світового дня молоді, що відбудеться в Кракові (Польща) в 2016 році, в Україні з 6 вересня до 4 жовтня вперше перебуватимуть молодіжний Хрест та Ікона Світових днів молоді, подаровані святим Іваном Павлом II. Із детальною програмою прощі можна ознайомитись тут.

Програма прощі Хреста та Ікони Світових днів молоді
Чортків, 19 вересня 2014 р.Б.

9:30 – зустріч Хреста та Ікони СДМ на території Гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського, звідки розпочнеться Хресний хід святинями м. Чорткова.

Розпорядок Хресного ходу:

І стація (9:30) – Гуманітарно-педагогічний коледж. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до катедрального собору Верховних апостолів Петра і Павла студентами Гуманітарно-педагогічного коледжу м. Чорткова.

ІІ стація  (10:20) – Катедральний собор Верховних апостолів Петра і Павла. Перенесення Хреста та Ікони СДМ на площу міста студентами Чортківського державного медичного коледжу.

ІІІ стація (11:30) – Центральна площа міста. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до костелу Святого Станіслава учнями шкіл №2 та №7.

ІV стація (13:00) – Костел Святого Станіслава. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до храму Покрови Пресвятої Богородиці молоддю костелу.

V стація (14:00) – Храм Покрови Пресвятої Богородиці. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до храму Вознесіння ГНІХ  учнями школи №6.

VІ стація – Храм Вознесіння ГНІХ. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до каплиці Пресвятої Богородиці молоддю храму Вознесіння ГНІХ.

VІІ стація – Каплиця Пресвятої Богородиці. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до пам’ятника жертвам політичних репресій учнями гімназії.

VІІІ стація – Пам’ятник жертвам політичних репресій. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до СІЗО працівниками СІЗО.

ІХ стація – СІЗО. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до Дяківсько-катехитичної академії ім. свщмч. Г.Хомишина учнями школи-інтернату.

Х стація – Дяківсько-катехитична академія імені свщмч. Г. Хомишина. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до храму Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії учнями дяківської академії.

ХІ стація – Храм Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії. Перенесення Хреста а Ікони СДМ до лікарні молоддю храму НЗПДМ.

ХІІ стація – Центральна лікарня. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до військкомату військовими.

ХІІІ стація – Військкомат. Перенесення Хреста та Ікони СДМ до катедрального собору Верховних апостолів Петра і Павла молоддю собору.

ХІV стація – Катедральний собор Верховних апостолів Петра і Павла.

19.00-19.30 – Похід на гору Юрчинських.

21:00 – Чування в катедральному соборі Верховних апостолів Петра і Павла перед Хрестом та Іконою СДМ.

Владика Димитрій (Григорак), Єпарх Бучацький, та о. Мар’ян Лемчук запрошують молодь взяти активну участь у запланованих заходах і таким чином долучитися до підготовки великого Свята Віри, яким є Світові дні молоді.

Детальніша інформація:

тел. 096 782-73-00 – о. Мар’ян Лемчук
адреса ел. пошти: [email protected]

Марія Кохановська, Комісія у справах молоді УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next