АКТУАЛЬНО

Проща вихованців Бережанської виправної колонії до Зарваниці

Четвер, 20 січня 2011, 14:42
Помилуваними Богом відчули себе вихованці Бережанської виправної колонії для неповнолітніх, які у різдвяний час разом зі своїми вихователями здійснили прощу до Марійського духовного центру, що в Зарваниці.

Помилуваними Богом відчули себе вихованці Бережанської виправної колонії для неповнолітніх, які у різдвяний час разом зі своїми вихователями здійснили прощу до Марійського духовного центру, що в Зарваниці.

Прибувши до чудотворної місцини, прочани насамперед відвідали парафіяльну церкву, де мали можливість почути історію Зарваниці, а також прикластися та помолитися до Зарваницької чудотворної ікони Матері Божої. Відтак у селі залунала дзвінка коляда і хлопці прибули на місце об’явлення, де склали свої молитви та напилися води з цілющого джерела.

Відвідавши та помолившись у храмах, вихованці колонії куштували смачний обід, який приготували семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії.

«Неможливо передати те духовне піднесення хлопців, яке панувало протягом всього часу, що вони провели в Зарваниці. Впевнений, що це закарбувалося в їхніх пам’яті та серці ще на довгий час, якщо не на все життя. Ще б пак!  Це ж бо діти приїхали до своєї Мами…. Вони знову були на свободі… Почувалися вільними, відчували до себе довіру, відчували, що вони "помилувані Богом"», - відзначили організатори Прощі.

 

Повідомив бр. Роман Демуш

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next