АКТУАЛЬНО

“Прощання з колядою” в Таллінні

Вівторок, 28 січня 2020, 12:50
У неділю, 26 січня 2020 року, у храмі Матері Божої Троєручиці УГКЦ (м. Таллінн) відбувся святковий концерт “Прощання з колядою”. Участь у дійстві взяли співочі колективи з Таллінна і Тарту.

Після Божественної Літургії зі вступним словом до всіх присутніх звернувся о. Роман Кіх. Священнослужитель підкреслив важливість єдності та порозуміння між людьми. “Незважаючи на відмінності, саме в єдності є наша сила. А справжня єдність настане лише тоді, коли ми будемо в єдності з Богом”, – зазначив о. Роман.

Присутні в храмі змогли насолодитися співом як традиційних, так і сучасних колядок та щедрівок у виконанні юних колядників з української недільної школи м. Тарту, творчого колективу талліннської недільної школи “Надія” та фольклорного ансамблю “Журба”.

Наприкінці о. Роман подякував всім присутнім за спільну молитву та прославу народженого Спасителя.

Більше фотографій за посиланням тут

Пресслужба УГКЦ в Естонії


ТЕГИ: Таллін
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next