АКТУАЛЬНО

Простір, дружній до дитини: день екологічного виховання на Дніпровщині

Середа, 06 липня 2016, 11:56
У рамках співпраці Екологічного бюро Донецького екзархату з Карітасом м. Камянське Дніпровської області екзархальний екореферент о. Михайло Неїжмак узяв участь у проекті «Простір, дружній до дитини». На запрошення настоятеля місцевої парафії о. Ігоря Пагулича, о. Михайло зустрівся з дітьми-переселенцями і потребуючими та провів тематичні заходи, метою яких було екологічне виховання.

Зустріч відбулася 1 липня з дітьми молодшого віку та працівниками проекту. Основною метою та завданням було внесення екологічних принципів у загальне виховання нового покоління свідомих людей і християн, які в майбутньому мали б стати живим прикладом для інших.

Передусім захисник створіння розповів про діяльність та завдання Екобюро УГКЦ, зокрема в галузі виховання дітей та школярів, як пріоритетний напрямок діяльності. «Дитинство – це основа і початковий етап виховання людини, від дітей залежить майбутній стан життя людства загалом та стан усього створіння. Ми маємо обов’язок виховувати свідоме покоління», – наголосив о. Михайло.

Під час зустрічі діти подивилися екологічний мультфільм «Екотестер» і відеоролик про пластикову пляшку, провели екологічний КВК, переможець якого отримав подарунок - цікаве видання Екобюро «Екологічний дороговказ». Опісля було живе спілкування у формі запитань і відповідей. Усі учасники одержали екологічні наклейки, закладки та флаєри і дізналися багато цікавої, корисної та потрібної інформації.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next