АКТУАЛЬНО

Просвітницька акція українців під італійським парламентом

Вівторок, 25 березня 2014, 21:11
25 березня представники української громади Рима провели флеш-моб під італійським парламентом. Просвітницька акція для італійських депутатів називалася "Де знаходиться Україна і що там зараз відбувається".

Як стало відомо з програми "Гієни", що вийшла в ефір минулого тижня, багато парламентарів думають, що Україна знаходиться в Азії і зовсім не орієнтуються в останніх подіях. Власне тому, на пропозицію Мар'яни Тріль, була проведена ця пізнавальна акція.

Наталя Карфут і Олеся Татарин розробили та виготовили листівки італійською мовою з короткою інформацією про Україну та зі спростуваннями головних міфів московської пропаганди. Присутні розповідали про дії путінської влади в Криму, наголошували на тому, що саме так діяв Адольф Гітлер наприкінці 30-х минулого століття і чим це все закінчилося для Європи.

Учасники акції зазначали, що ніякий газ не вартує окупації 46-мільйонної європейської країни, і тому не можна допустити, щоб світова спільнота закривала очі на протизаконні дії Росії щодо України. Під час акції "російські миротворці" "нападали" на учасників акції, ілюструючи цим події в Криму. "Якщо ви не хочете, щоб чобіт російського солдата завтра топтав римську землю, підтримайте сьогодні українську владу", - заявили українці.

Фото: Олесі Татарин 

 

Олесь Городецький, координатор оргкомітету Євромайдану Рима

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next