АКТУАЛЬНО

Протоієрей Роман Сиротич узяв участь в обговоренні реалізації Стратегії соціального служіння УГКЦ

Четвер, 13 лютого 2020, 18:42
10-11 лютого 2020 року в Брюховичах протоієрей Роман Сиротич, синкел соціального служіння Київської архиєпархії УГКЦ, узяв участь у зустрічі, щодо обговорення реалізації Стратегії соціального служіння УГКЦ.

Як розповів о. Роман, у цій зустрічі взяли участь представники єпархій та екзархатів з усієї України. Зокрема, були відповідальні за здійснення активізації соціального служіння у парафіях УГКЦ.

Під час зустрічі о. Роман Сиротич представив процес реалізації Стратегії соціального служіння у Київській архиєпархії. Він також розповів про результати діяльності та здійснення соціального служіння у громадах Центрально-Східної України.

«Соціальне служіння Київської архиєпархії – це втілення пасторальної місії Церкви на конкретному місцевому рівні. У нас у багатьох парафіях здійснюється опіка потребуючих. Більшою чи меншою мірою надається допомога тим, які потребують допомоги. Дякую усім нашим священникам за активне пасторальне служіння, оскільки соціальне служіння – це важлива його складова», – говорить о. Роман Сиротич, синкел соціального служіння Київської архиєпархії.

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next