АКТУАЛЬНО

Протягом періоду Різдвяно-Йорданських свят Тернопільський «Карітас» організував низку заходів для своїх підопічних

П'ятниця, 24 січня 2014, 15:01
Напередодні Різдва підопічні проекту «Домашня опіка» отримали продуктові набори, які їм рознесли соціальні працівники проекту.

Відбулася акція «Різдвяний подарунок», яка була організована ТБФ «Карітас» спільно з «Карітас» м. Оломоуц  (Чехія). Іноземні волонтери з о. Ростиславом приїхали відвідати українських потребуючих дітей та привітати їх із Різдвом. Діти з багатодітних, малозабезпечених, кризових родин чисельно прибули в «Карітас», де отримували подарунки та листівки від чеських дітей.

Проект «Благодійна їдальня» знову цього року забезпечив всіх підопічних Різдвяною вечерею. Після молитви та благословення о. Андрія Марчука людям роздали кутю, калачі, рибу та вінегрет.

Також працівники з дітьми з проекту «Мобільна робота з молоддю» та волонтерами зробили вертеп та організували свято для усіх потребуючих та працівників благодійного фонду «Карітас». Під час свята малозабезпечені, багатодітні та інші потребуючі отримали подарункові продуктові набори з нагоди Різдвяних свят. Люди не лише куштували смачні страви, але змогли отримати поживу і для своєї душі після спільної коляди.

Час Різдва – благодатна нагода для віри і творення чудес. Спільнота ТБФ «Карітас» на чолі з о. Андрієм втілили у життя деякі з них, таким чином принесли радість і тепло в домівки потребуючих.

Прес-служба ТБФ «Карітас»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next