АКТУАЛЬНО

Провід СКУ зустрівся з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом

Середа, 25 серпня 2021, 16:53
22 серпня відбулася зустріч проводу СКУ із Блаженнішим Святославом, Главою Української Греко-Католицької Церкви.

Президент СКУ Павло Ґрод наголосив на  важливості християнських принципів і визначальній ролі Церкви як духовної основи для українців у всьому світі та їхнього самовизначення.   

Провідники Світового конґресу українців також обговорили низку важливих гуманітарних та соціальних питань щодо підтримки українських громад у світі, яку здійснює УГКЦ. Під час зустрічі йшлося про сучасні події в Україні та в українській діаспорі, про важливість світового українства в розбудові незалежної України та спільні напрями роботи з УГКЦ.  

Павло Ґрод подякував Блаженнішому Святославу за колосальну роботу, що здійснює УГКЦ для українців у всьому світі, та за його жертовну та віддану працю.

Як було зазначено під час зустрічі, українці в діаспорі добре розуміють цінність і впливовість Церкви у збереженні української самобутності і традицій. Українська Греко-Католицька Церква завжди була і залишається однією з ключових опор для українців у всіх куточках світу. 

Пресслужба СКУ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next