АКТУАЛЬНО

Провідники літніх християнських таборів взяли участь у семінарі «Запрошені на царський бенкет»

Четвер, 26 квітня 2018, 16:27
20-22 квітня 2018 року у Львові відбувся семінар для провідників літніх християнських таборів «Запрошені на царський бенкет».

У ньому взяли участь більше тридцяти вірних з різних куточків країни. Їх об’єднала спільна мета – провести незабутній, корисний час для дітей разом з Богом. Усі присутні поринули в атмосферу літнього табору, де самі стали активними учасниками та проживали всі емоції що й діти. Незважаючи на різницю у віці, провідники відчували себе дуже комфортно та без перешкод брали участь у всіх запропонованих видах діяльності. Веселі банси, рухливі танці, емоційні ігри, захоплюючі квести, духовний вечір, спільна молитва залишили добрий спогад у серцях учасників семінару.  Кілька насичених днів допомогли стати однією великою сім’єю однодумців, що зарядили один одного новими ідеями, натхненням та силою для реалізації своїх задумів і мрій.

Разом із відпочинковим компонентом на вишколі були опрацьовані практичні та теоретичні засади проведення літнього табору. Учасники мали можливість поділитися власним досвідом, розглянути проблемні ситуації та шляхи їх подолання чи запобігання.

Такий семінар організували Патріарша катехитична комісія УГКЦ та Катехитично-педагогічний інститут УКУ, а провели навчання Назар Дуда, Наталя Мусій і Марія Шипка.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.pcc.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next