АКТУАЛЬНО

П’ятдесят три священики в Івано-Франківську завершили курс постійної формації

Вівторок, 04 червня 2019, 18:14
4 червня 2019 року завершилось навчання в Інституті постійної формації Івано-Франківської архиєпархії. П’ятдесят три священики протягом одного року поглиблювали свої знання та ознайомилися із сучасними викликами, які стоять перед Церквою.

На завершення курсу постійної формації у семінарійному храмі Святого Йосафата був відслужений молебень, який очолив архиєпископ і митрополит Володимир Війтишин у співслужінні із  п’ятдесятьма трьома душпастирями. У проповіді на завершення курсу митрополит Володимир  заохотив усіх учасників до втілення набутих знань, до пошуку у своєму служінні нових методів душпастирювання так, щоб кожна парафія була живою.

Уже протягом п'яти років триває навчання в Інституті постійної формації в Івано-Франківську для духовенства архиєпархії при Івано-Франківському богословському університеті.

Програма закладу передбачає, що протягом п’яти років кожен священик поглибить свої знання з морального богослов'я, біоетики, подружнього права, сповідництва, місіології, Стратегії УГКЦ'2020, способів сучасного душпастирювання та детально ознайомиться із сучасними викликами, які стоять перед Українською Греко-Католицькою Церквою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next