АКТУАЛЬНО

П’яту зустріч молодіжної апологетичної групи «Голоси Слова» провели онлайн

Вівторок, 15 грудня 2020, 10:43
З 12 по 13 грудня в онлайн-режимі відбулася п’ята зустріч молодіжної апологетичної групи «Голоси Слова».

Цими днями учасники з різних міст України (Львів, Стрий, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця) мали змогу збагатитися духовно та інтелектуально, а також провести час у товаристві однодумців, отців та сестер Чернечої родини Воплоченого Слова.

Програма зустрічі традиційно включала конференції, молитву на вервиці, Божественну Літургію, а також розваги та вільне спілкування.  

Науки мали доволі різноманітне спрямування: о. Антоній Вацеба, ВС, розповів про харизму Чернечої родини Воплоченого Слова; психолог Людмила Гридковець під час двох окремих зустрічей говорила про те, що руйнує стосунки між дівчатами та хлопцями, жінками та чоловіками, а також про зранення людської душі — наслідки дитячих травм, і шляхи їх подолання.

Отець Андрій Карпінець, ВС, говорив з молоддю про чесноти як шлях до святості.

Щовечора всі зустрічалися на «онлайн-концерті». Пісні та вірші у виконанні молоді стали ще одним кроком у зростанні дружби між учасниками зустрічі.

Довідка: Починаючи з 2013 року, у Чернечій родині Воплоченого Слова постають молодіжно-апологетичні групи «Голоси Слова». Перші виникли в Італії, наступні — в Іспанії, Албанії, Аргентині, Німеччині, США, Бразилії та інших країнах. Мета цих груп — об’єднати студентську молодь навколо однієї мети — пізнати Правду.

У серпні 2018 року група молоді «Голоси Слова» розпочала свою діяльність в Україні. На сьогодні подібні зустрічі вже відбулися в таких містах, як Івано-Франківськ, Бурштин, Вінниця та Стрий. Цього разу через карантинні обмеження, пов’язані з пандемією коронавірусу, зустріч проходила в онлайн-режимі.

iveukraine.com.ua

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next