АКТУАЛЬНО

Під час благочинного показу фільму «Гіркі жнива» для українських солдат зібрали допомогу

Неділя, 05 березня 2017, 15:41
У суботу, 4 березня, понад 150 глядачів відвідали благочинний показ стрічки «Гіркі жнива» у Мельбурні, організованого Парафіяльною радою Української Греко-Католицької Церкви для підтримки українських солдат.

“З великим успіхом пройшов благочинний показ фільму у Мельбурні, який відвідали понад 150 осіб” – зазначають у Союзі Українських Організацій Австралії (СУОА).

Показ розпочався із вступного слова голови СУОА Стефана Романіва та голови парафіяльної ради УГКЦ Василя Михалика. Після цього юна виконавиця Джоанна Цкуй виступила з піснею “Ти мій герой” (You are my Hero).

Як зазначають у СУОА, під час показу вдалося зібрати понад дві тисячі доларів для програми U-help, яка проводить навчання з надання першої допомоги та аптечки для солдат, а також підтримку та реабілітацію для поранених і тих, хто страждає від посттравматичного стресу.

Показ був організований за ініціативи Парафіяльної ради Української Греко-Католицької Церкви в Австралії та Океанії.

«Гіркі Жнива» – історична епопея і водночас зворушлива історія кохання у розпал Голодомору 1932-1933 років. Створений на основі реальних подій, фільм презентує справжню історію геноциду, вчиненого сталінською рукою. Його наслідком стала мученицька смерть мільйонів українців.

Програма U-HELP заснована у 2014 році за ініціативи СУОА з метою надання гуманітарної та медичної допомоги людям, постраждалим під час оборони України, а також підтримки освітніх та лідерських ініціатив.

Catholicukes.org.au

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next