АКТУАЛЬНО

Під час Cуспільних днів УГКЦ у Донецьку відбудеться круглий стіл

Середа, 23 листопада 2011, 16:10
Організатори V Суспільних днів УГКЦ проведуть у Донецьку 26 листопада круглий стіл на тему "Гідність людини в сучасному суспільстві". В обговоренні йтиметься про гідність ненародженої дитини, сирітство, причини моральної кризи у підлітків та їхні світоглядні права, а також про соціальний захист в Україні.
Організатори V Суспільних днів УГКЦ проведуть у Донецьку 26 листопада круглий стіл на тему "Гідність людини у сучасному суспільстві". В обговоренні йтиметься про  гідність ненародженої дитини, сирітство, причини моральної кризи у підлітків та їхні світоглядні права, а також про соціальний захист в Україні.
В обговоренні, що відбудеться в конференц-залі Донецького прес-клубу, візьмуть участь: Мер міста Донецька, начальник Управління у справах сімʼї та молоді Донецької міської ради, працівники освіти та медицини, юристи і соціальні працівники. У програмі круглого столу передбачені доповіді Вадима Юрчака, голови громадського руху "Суспільний рух християн Донбасу"; Петра Дудника, співзасновника альянсу "Україна без сиріт", керівника проекту національного усиновлення "Ти будеш знайденим"; о. Василя Пантелюка, голови БФ «Карітас-Донецьк», канцлера Донецько-Харківського екзархату УГКЦ; Володимира Ковинєва, старшого пастора Церкви Божої м. Донецька, магістра богословʼя, та Романа Савченка, генерального директора БФ «За життя».
По закінченні дискусії всі охочі зможуть відвідати з благочинною метою сім'ї, котрі взяли під опіку дітей-сиріт.  

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next