АКТУАЛЬНО

Підбито підсумки конкурсу «Здай макулатуру – збережи дерево»

П'ятниця, 10 травня 2019, 13:04
Бюро УГКЦ з питань екології підбило підсумки конкурсу «Здай макулатуру – збережи дерево», в якому взяли участь загально-освітні заклади, катехитичні школи та позашкільні навчальні заклади з різних куточків України.

Метою конкурсу було підвищити екологічну свідомість учнівської молоді через популяризацію роздільного збору відходів та озеленення довкілля.

Участь у конкурсі передбачала наступні етапи: збір макулатури, її зважування та реалізацію, закупівлю за виручені кошти саджанців та їх висадку в рамках Всеукраїнської безтермінової акції «Посади дерево миру».

Радіємо, що наш конкурс відгукнувся в серцях директорів шкіл, ліцеїв, коледжів, катехитичних шкіл, які взяли в ньому участь, заохочували учнів чи студентів не тільки здавати макулатуру, а й разом насаджувати дерева.

Бюро УГКЦ з питань екології вітає переможців, якими стали:

· 1 місце: Коломийський економіко-правовий коледж КНТЕУ (4941 кг)

· 2 місце: ЗШ№16, м. Івано-Франківськ (4534 кг)

· 3 місце: СШ №77, м. Львів (890 кг)

Переможці отримають в нагороду контейнери для роздільного збору відходів, що дозволить їм стати ще більше дружніми до природного довкілля.

Окрім переможців, дуже хочеться відмітити одну з найменших катехитичних шкіл, що при Монастирі сестер Пресвятої родини у Львові, які, незважаючи на свою малу чисельність, спробували себе в конкурсі, організувавши збір макулатури та висадку дерев, а також Смілянську спеціалізовану мистецьку школу-інтернат Черкаської обласної ради, які вже третій рік поспіль сортують сміття, збирають папір, компостують відходи – беруть участь у різноманітних акціях, направлених на збереження довкілля і екології. Їхні приклади надихають та допомагають іншим діяти в напрямку збереження довкілля.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next