АКТУАЛЬНО

Підкомісія УГКЦ «За тверезість життя» запрошує на першу прощу у намірі утвердження чесноти тверезості «Дорогою зцілення»

П'ятниця, 20 квітня 2012, 16:48
Представники підкомісії УГКЦ «За тверезість життя» запрошують на першу прощу «Дорогою зцілення» усіх, хто хоче подолати алкозалежність, членів їхніх родин, учасників руху тверезості та людей, не байдужих до цієї проблеми. Така проща буде присвячена молитві за утвердження в народі чесноти тверезості.
Представники підкомісії  УГКЦ  «За тверезість життя» запрошують на першу прощу «Дорогою зцілення» усіх, хто хоче подолати алкозалежність, членів їхніх родин, учасників руху тверезості та людей, не байдужих до цієї проблеми. Така проща буде присвячена молитві за утвердження в народі чесноти тверезості. Розпочнеться проща 29 квітня 2012 року, о 12-00, молитвою на Святій Літургії в студійському монастирі Свято-Успенської Унівської лаври. Після Богослужіння відбудуться духовні науки, спілкування між учасниками прощі та Молебень за недужих. Наостанок Владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, уділить учасникам прощі відпуст.  

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next