АКТУАЛЬНО

Пішки до Божої Матері: прочани з Бурштина вирушила на прощу до Крилоса

Субота, 03 серпня 2019, 12:35
Сьогодні, 3 серпня, розпочалася Всеукраїнська проща до Крилоса. Кілька сотень молільників із Буршитна та околиць вирушили на спільну молитву до Божої Матері, щоб просити Божого благословення для себе, своїх рідних та Батьківщини нашої України разом з Главою нашою Церкви.

Молодь, дорослі, люди старшого віку і навіть діти – усіх об’єднує спільне мета – просити у Пресвятої Богородиці миру для Батьківщини нашої України.

Вранці у центральному храмі міста отець-протопресвітер Дмитро Шмігель у співслужінні з духовенством звершив Божественну Літургію. Після молитви духовенство благословило чисельно зібраний люд в добру дорогу. Відтак колона прочан рушила в сторону Давного Галича.

В цей же час група прочан із Івано-Франківська та Калуського напрямку також молилися в центральних храмах Божественну Літургію та вирушили в дорогу. А о 10:30 з с. Голинь вперше на прощу до Крилоса вирушить колона велосипедистів. Загалом же на прощі очікується близько 30-35 тисяч молільників.

Пригадуємо, що Всеукраїнська патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої триватиме до неділі, а кульмінацією її стане Архиєрейська Божественна Літургія в Крилосі, котру очолить Глава і Отець УГКЦ Блаженніший патріарх Святослав.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті, або на сторінці у мережі facebook.

 Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next