АКТУАЛЬНО

Після тривалого карантину сестри служебниці організували рекреаційну зустріч

Вівторок, 26 травня 2020, 13:24
23 травня 2020 року з ініціативи і організації сестер із соціального центру Згромадження сестер служебниць – с. Вероніки Хитрої, с. Єроніми Вовчак і с. Магдалини Чайківської, а також – з благословення і допомоги с. Мирослави Яхимець, провінційної настоятельки, відбулася рекреаційна зустріч спільнот сестер і дівчат із соціального центру і новіціатського дому Божого провидіння з Жовкви.

Тривалий час карантину під час пандемії мимоволі створив атмосферу напруженості й дискомфорту, тому із запровадженням послаблення вимог карантину сестри організували відпочинок на природі у смт Брюховичі, на території дому Згромадження катехиток св. Анни УГКЦ.

Захід був присвячений також святкуванню дня народження п’ятьох дівчат, мешканок «Дому надії». Традиційні для соціального центру урочистості з врученням торта, вітаннями і гучним многоліттям продовжилися спільною трапезою і креативними іграми. На завершення кожній уродинниці сестри вручили «медалі» за притаманні їм добрі риси і чесноти.

Завершили цей спільний захід подячним Молебнем до Пресвятої Богородиці. «Активно проведений час на природі, можливість особистісного спілкування (т. зв. «Емаус»), сприятлива погода і невимушена атмосфера допомогли відпочити всім духовно і фізично. Боже благословення відчувалося протягом усього часу і якось в особливий спосіб потішило «веселкою довкола сонця» – рідкісне природне явище, яке ми могли спостерігати над Львовом. Слава Богу за все!» – поділилася своїми враженнями учасниця зустрічі с. Єроніма Вовчак, СНДМ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next