АКТУАЛЬНО

Пізнавати своє покликання вчилися юнаки у літньому духовно-відпочинковому таборі в Яремче

Четвер, 20 червня 2019, 11:47
9-16 червня з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка в місті Яремче на Івано-Франківщині відбувся літній духовно-відпочинковий табір для хлопців «Пізнай своє покликання».

Центральним завданням цього табору було допомогти учасникам у визначенні із власним покликанням у житті. Темою цьогорічного табору стало гасло «Запрошення до спільноти Бога». Координатор вівтарних дружин у Тернопільсько-Зборівській митрополії о. Ігор Драпак та студенти Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого намагалися через катехизації донести до хлопців молитви, розважання та квести, допомогти зрозуміти, ким є Той, хто вибрав нас і покликав до сповнення свого життєвого покликання.

Впродовж тижня хлопці віком від 11 до 16 років, які прибули з різних парафій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, відкривали для себе суть та значення Святого Письма, особистої та спільної молитви. Попри насичену програму, юнаки побували на горі Маковиці, Хом'як та на водоспаді Гук.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next