АКТУАЛЬНО

Різдвяні свята у Молдові

П'ятниця, 21 січня 2011, 21:30
У Різдвяний час до кишинівської громади Покрови Пресвятої Богородиці на канікулит приїхали студенти 6-го курсу Дрогобицької та Ужгородської духовних семінарій і своїм співом прикрасили святкові Богослужіння.

У Різдвяний час до кишинівської громади Покрова Пресвятої Богородиці на канікули приїхали студенти 6-го курсу Дрогобицької та Ужгородської духовних семінарій і своїм співом прикрасили святкові Богослужіння.

На чолі з парохом о. Романом Поправкою семінаристи відвідували парафіян з колядками та йорданською водою. Незабутнє враження у семінаристів залишили відвідини сиротинця, в якому мешкають 76 дітей. Завідувач виховного закладу розповіла гостям: «У цьому будинку проживають діти різного віку, від дня народження до семи років. Якщо за цей час їх не усиновляють, то даліпередають вчитися в інтернати».

Відвідуючи групи, семінаристи кожній дитині вручали подарунок: розмальовки, кольорові олівці та солодощі.

«У нашій свідомості склався стереотип, що для дива треба обов'язково щось величезне, яскраве й помітне, але випускаємо з уваги доброту і любов у жертовності, яка є великим дивом нашого життя, подарованого нам Богом. Ці діти знову і знову нагадують нам про наше справжнє покликання, - бути милосердними один до одного, любити і допомагати один одному», - наголосив о. Роман.

На завершення візиту було подячне многолітствіє персоналу та побажання щасливих років. «Чудо можливе і сьогодні. В ці свята відкриваємо свої серця для тих, хто справді потребує нашої любові», - сказав на завершення священик.

 

Прес-центр УГКЦ в Молдові

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next