АКТУАЛЬНО

Різдвяна коляда в Обухові

Четвер, 25 січня 2018, 10:49
21 січня 2018 року, у неділю, греко-католики Білоцерківського протопресвітерства провели Різдвяну деканальну коляду у місті Обухів, що на Київщині.

У програмі взяли участь семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, студенти ТУСК «Обнова», сестри студитки зі Львова, камерний хор «Ангельорус», драматичний гурток міста Фастів та інші колективи Білоцерківщини.

Як розповів о. Віталій Марцинюк, протопресвітер Білоцерківський, веселий спів колядок зворушував присутніх до сліз, а театралізоване дійство «Коза» ознайомило всіх із давніми традиціями щедрого та багатого вечора. Священики з Білоцерківського протопресвітерства вітали учасників та гостей зі сцени теплими словами та різдвяними побажаннями.

Захід був проведений за сприяння Молодіжної комісії Київської архиєпархії на підтримку громади УГКЦ в Обухові.

Наприкінці святкового дійства ієромонах Олександр Приліп подякував усім присутнім за чудове свято. Спілкування продовжили за святковим столом.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next