АКТУАЛЬНО

Різдвяна вистава-містерія «Далека дорога до Вифлеєма» відбулася в Лондоні

Вівторок, 22 січня 2019, 12:18
20 січня 2019 року в залі при катедральному храмі Пресвятої родини в Лондоні відбулася особлива подія.

Катехити та активні парафіяни катедри на чолі з с. Бернадетою Ярославцевою, СНДМ, привітали Єпарха Лондонського Гліба Лончину, отців і вірних парафії різдвяною виставою-містерією «Далека дорога до Вифлеєма».

Головним героєм цієї історії був слимак на ім’я Фердинанд, який під час своєї подорожі до місця народження Спасителя зустрічав багато інших персонажів і спілкувався з ними. Ця історія надихнула кожного з присутніх до роздумів над своїм життям: ким я є? що чи кого шукаю в житті? що в моєму житті є на першому місці? чи є в моєму житті місце для Бога?

Учасники вистави також виконали колядки: як сучасні, так і старовинну лемківську. У залі не залишилося нікого байдужого, але найбільше раділи діти. Бо для них відбулася справжня містерія. Після виступу аматори отримали багато слів подяки, а присутні – масу задоволення – різдвяний настрій наповнив серце кожної людини. Організатори дійства висловили надію, що цю Божу радість кожний занесе до свого дому, щоб у кожному серці міг народитися маленький Бог.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next