АКТУАЛЬНО

Різдвяний вертеп побував у Личаківській виправній колонії № 30

Середа, 10 січня 2018, 08:53
9 січня 2018 року, у день Первомученика і архидиякона Стефана, у Личаківській виправній колонії № 30 лунала гучна коляда, і місце було наповнене радістю – туди прибули хлопці та дівчата зі львівської молодіжної організації «Українська молодь – Христові».

Гості завітали до установи із різдвяним вертепом. Цим виступом уемхівці разом із засудженими поринули в дитинство і прославляли нашого Спасителя. Багато слів вдячності почули організатори цієї акції за те, що зголосилися подарувати радість Різдва тим, хто відбуває покарання, а також працівникам колонії. На знак подяки засуджені представили молоді вертеп, які самі організували.

Варто зазначити, що ув'язнені ЛВК № 30 і ті, що перебувають у Львівському слідчому ізоляторі, як і личить християнам, упродовж трьох днів Різдвяних свят молилися Божественну Літургію і прославляли Христа колядкою разом із в'язничним капеланом ЛА УГКЦ отцем Тарасом Миркою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next