АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав радіо «Дзвони» з 25-річчям від початку мовлення

Четвер, 25 листопада 2021, 15:54
У п'ятницю, 26 листопада, радіо «Дзвони» Івано-Франківської архиєпархії відзначатиме свій 25-й день народження. З цієї нагоди Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав нагородив працівників радіо патріаршою грамотою.

Для деяких радіостанцій день народження – це день отримання ліцензії на мовлення, для інших – це прийняття рішення про заснування чи затвердження статуту організації. Для радіо «Дзвони» – це початок мовлення на хвилі 105.8 FM. Сталося це 26 листопада 1996 року. Цій події передувала довга і клопітка праця багатьох людей – засновників, серед яких нині покійний владика, а тоді в далекому 1996 році, о. Миколай Сімкайло.

У патріаршій грамоті з нагоди 25-річчя радіо «Дзвони» Блаженніший Святослав склав сердечну подяку та висловив визнання і похвалу його працівникам, кажучи: «Вже чверть століття ви інформуєте своїх слухачів про життя і події Христової Церкви в Україні та світі. Через ваші трансляції проповідей, текстів Святого Письма, катехитичних наук люди чують спасенне Боже слово та пізнають велич Господньої любові, явленої в Ісусі Христі, нашому Спасителеві...»

«Вашу жертовність неможливо оцінити  людськими мірками – її спроможний уповні винагородити лише всемогутній Господь, який, бачачи серце кожної людини, наповнює його Своєю благодаттю», – зазначив Глава УГКЦ.

З нагоди ювілею у п'ятницю, 26 листопада, о 9:30 в архикатедральному соборі Воскресіння Христового в Івано-Франківську відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку звершить архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин.

Подячна Літургія транслюватиметься на хвилі радіо «Дзвони» 105.8 FM.

Варто також зазначити, що з нагоди ювілею на радіо після випуску новин о 16:00, 17:00, 18:00 з повтором о 9:00, 10:00, 11:00 можна буде послухати короткі розповіді про історію його становлення від часу заснування до сьогоднішніх днів.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Івано-Франківської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next