АКТУАЛЬНО

Реалізація ініціатив через призму праці в Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

Понеділок, 28 вересня 2015, 14:50
24 та 25 вересня 2015 року представники Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» провели кілька робочих зустрічей у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ. У четвер, 24 вересня, було проведено в приміщенні фундації «У справах патріарха Йосифа Сліпого», що на вул. Листопадова, 7, зустріч із місцевою молоддю.

Заступник голови Комісії о. Олег Лука розповів учасникам зустрічі історію створення та праці цієї церковної інституції, провів тренінг на тему «Ефективні методи усної комунікації в наш час». Координатор розвитку мережі єпархіальних представників Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» Петро Дарморіс представив ініціативи Комісії та перелік завдань, також перспективи її діяльності в Тернопільсько-Зборівській архиєпархії.

Координацію вечірньої зустрічі провів місцевий представник Комісії о. Роман Чубара, а темою заходу була «Християнські погляди на працю», яку представив викладач Тернопільської вищої духовної семінарії, ліценціат соціальної етики о. Володимир Демчук.

Наступного дня, 25 вересня, відбулися чергові робочі засідання у с. Заздрість на Тернопільщині. У них взяли участь представники Комісії із Львівської, Тернопільської та Стрийської єпархій УГКЦ. Були підведені підсумки проведених ініціатив на місцях, а також погоджений план діяльності на майбутнє.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next