АКТУАЛЬНО

Редемптористи освятили новозбудоване приміщення кандидатури в Івано-Франківську

П'ятниця, 10 листопада 2017, 14:35
Освячення новозбудованого приміщення кандидатури Львівської провінції редемптористів відбулося в монастирі Святого Йосифа в Івано-Франківську у 285-ту річницю заснування Згромадження 9 листопада 2017 року.

Подвійне торжество зібрало разом співбратів з різних монастирів України. Разом із редемптористами свято розділили священики з Івано-Франківська, сестри-редемптористки, викладачі кандидатури та робітники, які своєю працею спричинилися до побудови приміщення.      

Святкування розпочали Молебнем до Пресвятої Богородиці Неустанної Помочі, який очолив протоігумен Львівської провінції редемптористів о. Андрій Рак. Після Чину благословення ігумен монастиря о. Андрій Цікало подякував настоятелям спільнот, які допомагали у будівництві приміщення кандидатури, та працівникам, які безпосередньо брали участь у будівництві.   

Кандидатура - це підготовчий етап перед початком новіціату. Її метою є розбудження, пошук і розвиток покликання. Кандидати протягом року навчаються за програмою підготовчого року семінарії, а також знайомляться з духовністю і місією Згромадження.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next