АКТУАЛЬНО

Редемптористи провели реколекції для хлопців

Понеділок, 13 листопада 2017, 21:44
Реколекції для хлопців на тему «Повернення раю» відбулися 10-12 листопада 2017 року в монастирі Святого Альфонса у Львові. Духовна зустріч зібрала разом 15 юнаків зі Львова, Тернополя, Новояворівська, Ковеля та Кам’янця-Подільського.

Префект кандидатів Львівської провінції редемптористів о. Зміцєр Чарнель, який провадив реколекції, допомагав учасникам краще зрозуміти, чим є справжній рай і якими шляхами ми можемо повернути його у своє життя.

Із духовним словом до хлопців звернувся також владика Степан (Меньок), Екзарх Донецький, який розповів про приклад життя і служіння на Східній Україні новопреставленого владики Андрія Сапеляка та заохотив хлопців відважно відкликатися на Божий голос і не боятися жити для Бога.

Оскільки на час реколекцій припала друга неділя листопада, день, присвячений у Згромадженні молитві за покликання, учасники помолилися на Святій Літургії за нові покликання та за ласку витривання для редемптористів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next