АКТУАЛЬНО

Редемптористи-місіонери провели віднову місії в Тернополі

Середа, 21 березня 2018, 14:48
Група редемптористів-місіонерів зі Львова на чолі з отцем-префектом Віталієм Назаром та братами: Сяргеєм Гaнчаровим, Василем Чавагою і Назарієм Ланьком провели віднову місії у церкві Успення Пресвятої Богородиці, в Тернополі.

Свята місія в парафії Успення Богородиці відбулася два роки тому, восени 2016-го. Згідно з альфонсіанською традицією прийшов час провести її віднову з метою нагадати вірним таїнства спасіння та укріпити віру.

Духовна віднова «Святі Таїнства» тривала чотири дні – від четверга 15 березня до 18 березня 2018 року. Протягом цього часу місіонери виголошували науки про сім Святих Таїнств, зустрічалися з  місцевими молодіжними спільнотами, молитовними товариствами із дітьми катехитичної школи, що діє при парафії. Парафіяни під час духовних зустрічей  мали змогу відновити свої хресні обітниці, отримати Єлеопомазання та взяти участь у молитві Хресної дороги, яку провадили представники молодіжної спільноти «Світло Марії».

Головним підсумком віднови місії стала спільна молитва і благословення під місійним хрестом на церковному подвір’ї, після якої всі учасники віднови місії отримали повний відпуст.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next