АКТУАЛЬНО

Референт медичного капеланства відвідав Центр реабілітації «Галичина»

Четвер, 08 лютого 2018, 12:38
У вівторок, 7 лютого 2018 року, о. Сергій Білоконь, референт медичного капеланства Львівської архиєпархії, на запрошення медичного капелана о. Володимира Дмитріва здійснив візит до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Галичина».

Під час зустрічі о. Сергій подякував о. Володимиру за сумлінну душпастирську опіку ввірених йому людей. Також о. Сергій подякував лікарському складу та пацієнтам закладу за їх прагнення духовного наповнення центру, а також за їхню жертовність і співпрацю з Львівською архиєпархією УГКЦ.

На завершення о. Сергій передав присутнім примірники книги «Навіки живі в пам’яті» – путівник для сімей загиблих (авторства голови медичного капеланства УГКЦ о. Руслана П’ясти) і зауважив, що тут цей путівник принесе найбільшу користь, бо в цьому місці є багато людей, які пережили втрату близьких.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next