АКТУАЛЬНО

Реколекції для подружніх пар провели у Стрию

Понеділок, 25 грудня 2017, 12:26
23 грудня 2017 року в Стрию відбулися реколекції для подружніх пар на тему «Поглиблюючи єдність у шлюбі», організатором яких був Єпархіальний інститут подружжя та сім’ї Святих Йоакима і Анни та Рух християнських сімей зі Львова.

На цю зустріч до подружніх пар завітав владика Тарас (Сеньків), Єпарх Стрийський, який уділив присутнім архиєрейське благословення та звернувся до них із пастирським словом.

«Родина є той інструмент, який обрав Господь, щоб принести у суспільство мир, радість і справедливість», – сказав єпископ і підкреслив важливість молитви у сім’ї як способу, що формує час життя людини і подружньої спільноти. Крім того, необхідним і будуючим елементом у сім’ї владика Тарас назвав вдячність, в якій людина приймає дар життя одне одного й тих речей, що ними її обдаровує Господь.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next