АКТУАЛЬНО

Реколекції Курії Львівської архиєпархії завершилися Хресною ходою

Вівторок, 13 березня 2018, 12:21
9–11 березня 2018 року в реколекційно-відпочинковому центрі Львівської архиєпархії «Світлиця», що в Брюховичах, відбулися Великопісні реколекції для працівників Курії Львівської архиєпархії УГКЦ.

Реколектантом був о. Павло Дроздяк – місіонер Божого милосердя, координатор Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», керівник прес-служби курії Львівської архиєпархії, капелан ЛМР, сотрудник архикатедрального собору Святого Юра. У контексті основної теми реколекцій «Руйнування п’єдесталів» реколектант разом із учасниками розмірковував про сокрушення серця, перемогу над власним егоїзмом та відкриття себе, необхідні для примирення з Богом.

Також учасники реколекцій мали нагоду відпочити, поспілкуватися і ближче познайомитися одне з одним, молитовно розважати над Святим Письмом із п. Вірою Ценглевич, головою Катехитичної комісії ЛА, узяти участь у багатьох Богослужіннях, а ще – приступити до Таїнства Покаяння.

Супроводжували Богослужіння співом і займалися з дітьми працівників Курії брати-семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа Мар’ян Гринер та Орест Єлізаров.

У реколекціях також взяв участь Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, протосинкел ЛА та керівник  персоналу Курії владика Володимир (Ґруца). Він молитовно супроводжував учасників реколекцій, разом із ними роздумував над науками та очолював Богослужіння.

Завершилися реколекції вже традиційною Хресною ходою вулицями Львова у Хрестопоклонну неділю.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next