АКТУАЛЬНО

Реколекції для священиків Сокальсько-Жовківської єпархії цьогоріч проводить владика Петро (Лоза)

Середа, 19 вересня 2018, 13:54
Від 17 вересня до 12 жовтня 2018 року в Брюховичах, у Реколекційно-відпочинковому центрі «Світлиця», тривають реколекції для священиків Сокальсько-Жовківської єпархії, які цього року провадить Єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський Петро (Лоза).

«Основною темою реколекцій є усвідомити незбагненну цінність даних нам Божих дарів, а зокрема дару Таїнства Священства. Слово духовного пастиря доходить до глибини серця і пробуджує замислитись над тим, чи я своїм даром священства гідно служу Господу Богу, чи не лінуюсь, чи довіряю Йому... Наскільки глибокими є мої стосунки з Ним (з воскреслим Ісусом Христом) через молитву, через читання Слова Божого та щире і жертовне служіння? 

Час реколекцій - це особливий час для роздумів, аналізу та зміни свого життя на краще. Саме тому він не обмежується духовними науками, а підкріплений щоденною Божественною Літургією, молитвою молитвослова, молитвою за Україну...» -  кажуть учасники духовної віднови.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.sokaleparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next