АКТУАЛЬНО

Реколекції «Боже Слово в житті християнина»

Четвер, 03 червня 2010, 13:48
З 27 по 30 травня 2010 року у реколекційному домі Сестер Служебниць (м. Надвірна, Івано-Франківська обл.) черговий раз відбулися реколекції для мирян: «Боже Слово в житті християнина».
З 27 по 30 травня 2010 року у реколекційному домі Сестер Служебниць (м. Надвірна, Івано-Франківська обл.) черговий раз відбулися реколекції для мирян: «Боже Слово в житті християнина». Учасники реколекцій мали можливість поглибити своє духовне життя і зустрітися з Господом через читання і молитву Божим Словом (Lectio Divina). У цьому у великій мірі сприяли конференції, які провадили сестри Служебниці: с. Мирослава та с. Любомира та жива участь в літургійній молитві, а також атмосфера в домі та серед природи на території монастиря. Як ділилися самі учасники, це «маленький куточок раю в м. Надвірна». Вершиною реколекцій була тайна сповіді, яку уділив о. Тимотей Феш ЧСВВ. «Реколекції це особлива школа, де учасники вчаться пізнавати та жити Божим Словом. Люди відкривають безмежжя Божої Любові і глибину свого гріха, та досвідчують велике Боже милосердя, яке так необхідне кожному з нас. Вчаться довіряти своєму Творцеві і будувати життя на скелі, яким є Христос», - відзначили сестри.

Повідомили Сестри Служебниці

Додаток: Бажаючим взяти участь в реколекціях "Слово Боже в житті християнина", які відбудуться 26-29cерпня 2010 року, звертатися за тел.: +380673674813 с. Мирослава.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next