АКТУАЛЬНО

Реколекції для дівчат на тему «Покликання і гідність жінки у світлі Божого Слова»

Вівторок, 26 жовтня 2010, 10:29
21 – 24 жовтня 2010 року, у м. Надвірна, що на Івано-Франківщині, відбулися чергові реколекції для дівчат, в яких взяли участь 27 осіб з Івано-Франківської, Львівської і Тернопільської областей. Кожного разу сестри стараються розкрити одну з актуальних для сьогодення тем. Темою цих реколекцій була «Покликання і гідність жінки у світлі Божого Слова».
21 – 24 жовтня 2010 року, у м. Надвірна, що на Івано-Франківщині, відбулися чергові реколекції для дівчат, в яких взяли участь 27 осіб з Івано-Франківської, Львівської і Тернопільської областей. Кожного разу сестри стараються розкрити одну з актуальних для сьогодення тем. Темою цих реколекцій була «Покликання і гідність жінки у світлі Божого Слова». «Є очевидною певна криза, яку переживає жіноцтво вже останні десятиліття, а особливо – в теперішньому часі, коли суспільство перетерпіло справжню «мутацію» і положення жінки в ньому різко змінилося. Жінка у цьому світі взяла на себе чоловікоподібну роль і з цим вступила в протиріччя зі своєю природою. Сучасний світ багато терпить ще й тому, що жінка часто не знає хто вона і яке її покликання», - відзначають сестри служебниці. На цих реколекціях сестри старалися у світлі Слова Божого, на прикладах святих жінок, серед яких блаженна Йосафата, розкрити дівчатам правдиве покликання жінки. Зокрема, роздумуючи і споглядаючи життя Пресвятої Богородиці, яка є абсолютним взором для жінки, віднаходили і своє правдиве покликання. «Як виявилося на закінчення реколекцій (  під час ділення учасниць )  ця тема є справді актуальною і досить незрозумілою сучасній дівчині. Тому вони з цілого серця дякували Богу і сестрам за почуте слово, яке змінило їхній світогляд і відкрило великі перспективи для подальшого духовного переосмислення дару жіноцтва», - резюмували сестри.

Повідомили сестри служебниці

«Є очевидною певна криза, яку переживає жіноцтво вже останні десятиліття, а особливо – в теперішньому часі, коли суспільство перетерпіло справжню «мутацію» і положення жінки в ньому різко змінилося. Жінка у цьому світі взяла на себе чоловікоподібну роль і з цим вступила в протиріччя зі своєю природою. Сучасний світ багато терпить ще й тому, що жінка часто не знає хто вона і яке її покликання», - відзначають сестри служебниці. На цих реколекціях сестри старалися у світлі Слова Божого, на прикладах святих жінок, серед яких блаженна Йосафата, розкрити дівчатам правдиве покликання жінки. Зокрема, роздумуючи і споглядаючи життя Пресвятої Богородиці, яка є абсолютним взором для жінки, віднаходили і своє правдиве покликання. «Як виявилося на закінчення реколекцій (  під час ділення учасниць )  ця тема є справді актуальною і досить незрозумілою сучасній дівчині. Тому вони з цілого серця дякували Богу і сестрам за почуте слово, яке змінило їхній світогляд і відкрило великі перспективи для подальшого духовного переосмислення дару жіноцтва», - резюмували сестри.

Повідомили сестри служебниці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next