АКТУАЛЬНО

Реколекції для їмостей закінчилися в Зарваниці

Вівторок, 20 серпня 2019, 11:02
Дні духовної віднови для дружин священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії відбувалися з 16 по 18 серпня в Марійському духовному центрі «Зарваниця» із благословення архиєпископа і митрополита Василя Семенюка.

Участь у першому турі реколекцій взяло близько 100 їмостей.

Духовні науки виголошувала с. Наталія Мельник, настоятелька Згромадження сестер Пресвятої Родини. Під час зустрічей учасниці роздумували над тим, ким для них є Господь і як Він діє у їхньому житті. Особливо корисними були духовні вправи, під час яких кожен для себе в тиші відповідав на підготовлені запитання.

Також у суботу відбулася зустріч їмостей із митрополитом Василем, під час якої архиєрей привітав учасниць і поблагословив на щасливе перебування у святому місці.

Крім цього, програма реколекцій передбачала спільну участь у Святій Літургії, молитву на вервиці й інші духовні практики. Відтак кожен мав час для особистих роздумів і приватної молитви, щоби глибше пережити цей благодатний момент. Духовна віднова закінчилася діленням – кожна учасниця могла розповісти про особистий пережитий  досвід у часі реколекцій.

Пресслужба Марійського духовного центру


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next