АКТУАЛЬНО

Реколекції в Кіровограді

Середа, 25 березня 2015, 16:19
20-22 березня в парафії Різдва святого Івана Хрестителя УГКЦ м. Кіровограда вірні парафії мали нагоду пережити час духовної віднови. Реколекції провадив о. Миколай Гаврилюк з Місійного Згромадження святого апостола Андрія Первозванного.

Тема цьогорічних великопісних реколекцій - «Нове життя в Бозі». У своїх науках о. Миколай вказав на велику любов Бога до людини, говорив про потребу нашого покаяння і навернення до Бога. А в останній науці представив значення і роль Святого Духа в Христовій Церкві і житті кожного християнина.

Особливістю цих реколекцій була присутність священномученика Йосафата Кунцевича в його святих мощах, які привіз зі собою отець-реколектант. «Ці реколекції усіх нас духовно відновили і скріпили. Ми дуже вдячні, що є такі священики, як отець Миколай Гаврилюк, який своїми духовними науками, а найбільше через послугу святого таїнства Покаяння, через свою простоту і доброту показують нам правдиве обличчя люблячого Бога», - сказав о. Іван Третяк, адміністратор парафії.

Прес-служба парафії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next