АКТУАЛЬНО

Реколекції в світлі апостольського покликання провели для учасників Школи християнського аніматора

Четвер, 02 січня 2020, 16:50
28-29 грудня в реколекційному домі Благовіщення сестер Пресвятої Богородиці Фатімської, що в селищі Гніздичів Львівської області, відбулися реколекції для учасників курсу «Основи християнської віри та служіння у парафіях УГКЦ. Школа християнського аніматора», які провів о. Андрій Березівський.

Тематика духовних зустрічей була присвячена покликанню апостолів. Молоді люди разом із керівниками своїх груп роздумували над власним покликанням як аніматорів у світлі апостольського служіння. Також учасники мали можливість поспілкуватися, позмагатися в іграх, взяти участь у тренінгу «Християнський лідер» та арттерапевтичному занятті «Що в моєму серці?», які провели старші аніматори.

Курс «Основи християнської віри та служіння у парафіях УГКЦ. Школа християнського аніматора» є спільним проєктом Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ і Катехитично-педагогічного інституту УКУ. Сьогодні програма курсу реалізовується у двох групах: в школі аніматорів «Аніма» храму Христового Воскресіння (Львів), куратор – о. Андрій Березівський, та на курсі аніматорів брошнів-осадської ОТГ (Івано-Франківська область), куратор – катехит Надія Турчин.

За словами Христини Гаврон та Ганни Бурак, які є відповідальними за «Школу християнського аніматора», головним їх завданням є підготувати особу, яка не просто вміє добре організувати дозвілля дітей і молоді, а й сама є прикладом доброго християнина. Тому програма курсу передбачає заняття з катехизації, аніматорства, педагогіки, психології, ігрології, командобудування та інших предметів. Також під час навчання багато часу приділяється вивченню організації роботи групи та плановому і виховному вишколу учасників.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ct.ugcc.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next