АКТУАЛЬНО

Ректори релігійних ВНЗ України підтримали студентів євромайдану

Середа, 27 листопада 2013, 10:58
Президент Українського католицького університету владика Борис (Ґудзяк) та ректор о. Богдан Прах звернулися до спільноти вишу із вдячністю за «громадянську позицію, натхненну євангельськими принципами».

У зверненні до спільноти УКУ сказано: «Ваше змагання за гідність і справедливість — це шляхетне свідчення ближнім в Україні і в усьому світі та правильний крок для забезпечення вашого і нашого майбутнього і майбутнього ваших  дітей і внуків. Сьогодні ви вирішуєте свою долю. Надія України і всіх людей доброї волі – на вас! Нехай жоден страх не поселиться у ваших серцях! Нехай молитва буде у ваших душах, а пісня та усмішка – на ваших устах. Нехай настрій ваш буде світлий. Нехай гумор і добрі правила великої гри позначають ваш стиль. Нехай Бог провадить, кріпить і просвітлює!».

Ректор Ужгородської української богословської академії УПЦ імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина проф., архимандрит Віктор (Бедь) у своєму зверненні наголосив, що «кожний громадянин України, який усвідомлює себе українцем-патріотом, незалежно від етнічного походження, і є гідною людиною, повинен самомобілізуватися і підключитися до політичних акцій на підтримку євроінтеграції України і протистояти антиукраїнській політиці неукраїнської влади в Україні! Українська нація повинна об'єднатися національно і духовно, і спільно виступити на захист нашої Батьківщини України на шляху до євроінтеграції, збереження державного суверенітету та побудови правової держави!»

За словами архимандрита, цими днями українці складають іспит на національну, духовну, політичну і європейську зрілість.

RISU

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next