АКТУАЛЬНО

Релігієзнавчий гурток для курсантів провели семінаристи

Середа, 14 лютого 2018, 11:03
12 лютого на зустріч релігієзнавчого гуртка до курсантів Національної академії сухопутних військ завітали семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ, які здійснюють служіння в медичних установах міста Львова.

Майбутні душпастирі під керівництвом помічника військового капелана Національної академії сухопутних військ, піддиякона Юрія Балуха, представили молодим військовим особливості душпастирського служіння серед дітей і підлітків, які проходять курс лікування у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі (Чорнобильська лікарня) та Львівській психіатричній лікарні.

Також семінаристи розповіли про благодійні акції, які щороку проводять для дітей і про паломництва та зустрічі, які організовують для працівників цих медичних установ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next