АКТУАЛЬНО

Релігійна драма «Розіпни Його» відбулася в Міністерстві оборони України та Генеральному штабі

Понеділок, 29 квітня 2013, 17:09
У Квітну неділю військовослужбовців Генерального штабу та Міністерства оборони України відвідав Київський молодіжний духовний театр «Притча» з виставою «Розіпни Його».
У Квітну неділю військовослужбовців Генерального штабу та Міністерства оборони України відвідав Київський молодіжний духовний театр «Притча» з виставою «Розіпни Його». На завершення виступу керівництво частини подякувало учасникам театрального дійства та запросило відвідати частину з наступними виступами. Зі свого боку о. Дам’ян Габорій, військовий капелан, привітав присутніх зі святом та побажав добре підготуватися до Великодня, звернувши  особливу увагу на таїнство Сповіді. На завершення зустрічі капелан роздав військовослужбовцям буклети, як добре підготуватися до сповіді. Цього ж дня театр побував із виступом у військовій частині 3030 Внутрішніх військ (яка забезпечує громадський порядок у м. Києві) та у військовій частині А 0799 ЗС України. Крім того, з нагоди свята і в інших військових частинах київського гарнізону відбулася зустріч військовослужбовців із капеланами, катехитами та братами-семінаристами Київської духовної семінарії на тему «Підготовка до свята Воскресіння».

Повідомив о. Дам’ян Габорій

Довідка: Київський молодіжний духовний театр був заснований  28 лютого 2013 року за ініціативою капеланів київського гарнізону. Основним завдання театру є показувати вистави на моральну та духовну тематику у військових частин, тюрмах, сиротинцях, в будинках для людей похилого віку, які знаходяться на території Київської архиєпархії. Театр розвивається під опікою Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства у силових структурах.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next