АКТУАЛЬНО

Результати конкурсу «Усе створіння славить Творця»

Понеділок, 22 березня 2021, 13:52
Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви оголосило результати Всеукраїнського конкурсу «Усе створіння славить Творця».

Конкурс був організований з нагоди Різдва Христового й Року «Laudato Si – Славен будь», проголошеного Святішим Отцем Франциском задля плекання християнської відповідальності за наш спільний дім – природу. Йога мета – сприяти усвідомленню правди християнської віри про те, що Різдво – це свято воплоченої Божої любові для всього створіння, а також єднання у пісні прослави новонародженого дитятка Ісуса – Творця і Спасителя світу завдяки бережливому ставленню до природи.

Переможцями стали:

Номінація «Віншування»

Галина Пришляк – «У ніч Різдвяну, чарівну».

Світлана Яцишин – «Хай любов Божа – любов'ю озветься».

Отець Олег Кобель – «Відчиняйте свої двері».

Номінація «Сценарій Вертепу»

1 місце: Дмитро Козак – «Різдвяна Містерія».

2 місце: Ярослав Нечесний – «Прийняти серцем».

3 місце: Лілія Атаманчук – «Різдвяна містерія: Відкриймо серця до приходу Христа»

Номінація «Колядка»

1 місце: о. Олег Кобель – «Славен будь».

2 місце: Світлана Яцишин – «А чи вдома пан господар».

3 місце: Галина Терлецька (музика), Тетяна Винник (слова) – «У Святвечір».

Організатори висловлюють вдячність всім учасникам конкурсу, вітають переможців і сподіваються, що в скорому часі побачить світ збірка кращих робіт з усіх трьох номінацій, яка стане гідним внеском у розвиток культурної спадщини нашої церковної традиції, важливим знаряддям прослави Христа – Творця всесвіту та плекання культури відповідального ставлення до Його створіння – природи.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next