АКТУАЛЬНО

Родини мігрантів запрошують на нічну пішу прощу до Страдча

Вівторок, 19 березня 2019, 12:15
Референтура у справах родин і родин мігрантів Львівської архиєпархії та паломницька спільнота «Самбір-Зарваниця» запрошують на нічну пішу прощу родин мігрантів зі Львова до відпустового місця в селі Страдч 23-24 березня 2019 року.

Розпочнеться паломництво 23 березня о 20:00 молебнем у соборі Святого Юра м. Львів. У молитовній програмі: катехизи священиків, молитва на вервиці, панахида біля могили блаженного о. Зарицького, духовні пісні, свідчення.

24 березня пів на другу ночі триватиме праця в групах. До Страдча паломники планують прибути близько п’ятої години ранку. О 05.30 там розпочнеться Свята Літургія відтак будуть молитва за зцілення та Хресна дорога. Духовний опікун прощі о. Тарас Фітьо. Організатори просять мати із собою вервицю, зручне взуття, ліхтарик і перекуску.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next