АКТУАЛЬНО

Родини військових здійснили прощу до Гошева

Четвер, 08 березня 2018, 14:10
7 березня 2018 року відбулася проща до Гошева. Паломництво організував Центр військового капеланства УГКЦ спільно з 2-ю Галицькою бригадою Національної Гвардії України.

Захід був реалізований для матерів, дружин та дітей військовослужбовців під керівництвом військового капелана та священика гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла о. Андрія Сіданича. Паломники молилися до Гошівської чудотворної ікони Божої Матері в наміренні миру в Україні та в кожній сім’ї.

Священик монастиря отців василіан о. Мар’ян провів екскурсію, розповів про монаший Чин святого Василія Великого, про історію монастиря та Чудотворну ікону Богородиці. Опісля прочан почастували смачним обідом.

Також рідні військових завітали до монастиря сестер Пресвятої родини, де мали нагоду ознайомитися з життям монастиря з часу підпілля до сьогодення.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next