АКТУАЛЬНО

Родини загиблих захисників відвідали «Українське село»

Середа, 17 жовтня 2018, 11:43
Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України відбулася поїздка членів родин наших полеглих захисників під духовним супроводом військово-медичного капелана о. Віталія Воєци та пароха храму Різдва Пресвятої Богородиці, що в Ірпені, о. Мирослава Латинника в етнографічний комплекс «Українське село», що в с. Бузова Київської області.

У програмі поїздки була молитва за полеглих Героїв, цікава екскурсія, майстер-класи з гончарства, ковальства, випікання хліба та різьблення стародавніх інструментів. На закінчення учасники мали змогу почастуватися справжнім козацьким кулешем та українським узваром!

«Нашим найріднішим, котрі віддали своїх синів і дочок для захисту кожного з нас, ми хотіли і зробили невеликий подарунок – відпочинкову подорож в місце, де зібрана частина нашої історії, – ділиться о. Віталій. – Море емоцій та позитиву – це все для вас, наші рідні!»

Капелан висловив подяку за сприяння і допомогу в здійсненні цієї подорожі Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, Комісії охорони здоров’я Київської архиєпархії УГКЦ, керівництву «Українського села», добродіям Ігорю Найді та Сергію Потапову. «Особливу вдячність за цей день висловлюємо п.Наталії Дубчак, котра є також мамою загиблого героя, та о. Мирославу Латиннику і, звичайно, нашим родинам захисників, котрі так нас надихають!» – наголосив священик. На завершення о. Віталій побажав усім здоров’я, радості і опіки Пресвятої Богородиці!

За повідомленням о. Віталія Воєци


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next