АКТУАЛЬНО

Родини зі Сходу України взяли участь у християнському таборі

Вівторок, 30 липня 2019, 12:16
3 22 по 28 липня проходив сімейний християнський табір, організований парафією Архистратига Михаїла міста Люботина Харківської області (адміністратор о. Ігор Табака). До парафіян долучилися також друзі з Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу та Львова. Загальна кількість учасників становила 46 осіб.

Відбувалося усе це чудове дійство в м. Криворівня в садибі «У Зумера» на лоні дивовижної карпатської природи. Як сказала одна із учасниць, «п’єш каву – бачиш гори, молишся – теж гори». Вони викликають величезне захоплення і замилування. Хотілося лише дякувати Богові і прославляти Його всемогутність!

Метою табору було особисте зближення з Богом, зростання у вірі, спільне проведення часу із сім’єю та спілкування з однодумцями. Цьому сприяла щоденна участь у Літургії та Вечірні, сповіді та духовні розмови, катехизація.

Походи в гори та екскурсії музеями проводили унікальні краєзнавці Василь та Іван Зеленчуки. Їх можна слухати і писати енциклопедії. Мабуть, жоден урок історії не передасть дітям стільки любові до рідного краю, як розповіді цих людей, можливість побачити на власні очі предмети старожитності, почути про них.

Щодня відбувалася і катехизація, окремо для різних дитячих вікових груп і дорослих.

Один із вечорів був присвячений оновленню стосунків у подружжі і відбувся при свічках у супроводі романтичної музики.

Звичайно, не обійшлося і без «Великої гри», в якій брали участь і змагалися сім’ї.

Повідомила Ірина Табака, м. Люботин


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next