АКТУАЛЬНО

Родинне коло знову в Заздрості

Субота, 21 березня 2015, 21:14
21 березня 2015 року, у Меморіальному музеї Патріарха Йосифа Сліпого в Заздрості в черговий раз зустрілися родини загиблих на війні та Небесної сотні.

На початку зустрічі було відслужено екуменічний Молебен за участі о.Андрія Желізка, голови комісії душпастирства охорони здоров’я Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, та священників УПЦ Київського Патріархату, відповідальних за соціальне служіння Церкви, о. Євгена Заплетнюка та о. Василя Мокрицького, які приїхали на цю зустріч за благословенням Архієпископа Тернопільського, Кременецького та Бучацького Нестора.

Завдяки зустрічам Родинного кола, близькі загиблих вже більше знаються між собою і дійсно творять одну сім’ю, спільноту людей, котрих об’єднує втрата їхніх рідних та любов до України, і можна зауважити, як вони вміють підтримати одне одного, як розуміються навзаєм. Ті родини, котрі могли з Божою поміччю пережити важкий період втрати, стали сильнішими і тепер є підпорою для інших родин.

Того дня відбулося 2 кола зустрічей: велике спільне коло та мале – праця в групах. На цей раз приїхало багато нових родин, нових волонтерів-психотерапевтів та психологів. Окремою групою займалися з діточками: братами, сестрами та дітьми загиблих. Вони по-своєму переживають біль втрати і їм також допомагають спеціалісти.

На завершення зустрічі сестри василіани провели екскурсію в Музеї, а спеціалісти психологи – заключне коло-ділення.

Олександра Ніздрань, психотерапевт

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next