АКТУАЛЬНО

Роковини з дня народження та мученицької смерті бл. свщмч Омеляна Ковча в Чернівцях вшанували молитовними чуваннями

Понеділок, 01 квітня 2019, 14:15
29 березня 2019 року провели вечірні молитовні чування в парафії Різдва Пресвятої Богородиці та Святого Антонія в Чернівцях.

Літургія Напередосвячених дарів, Хресна дорога, яку провадили брати Івано-Франківської духовної семінарії святого священномученика Йосафата, акафіст, молитва у виконанні дітей Катехитичної школи святого Антонія та молитва Тезе ТУСК «Обнова».

Так вшановували 135-ті роковини з дня народження, 75-ту річницю мученицької смерті та десять років з дня проголошення покровителем душпастирів УГКЦ блаженного священномученика Омеляна Ковча.

«Служіння о. Омеляна людям, незалежно від віку, національності, релігійних переконань свідчить про його непересічну особистість праведника. Він служив ближнім незалежно від обставин. У кожній людині бачив Божий образ. Євреї назвали його праведником України, поляки – парохом Майданека, а Синод Єпископів УГКЦ проголосив його покровителем греко-католицьких священиків України», – словами владики Венедикта Алексійчука охарактеризували блаженного священномученика Омеляна учасники заходу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next