АКТУАЛЬНО

Розпочалася віднова духа для священнослужителів Івано-Франківської архиєпархії

Середа, 27 червня 2018, 12:10
25 червня розпочалася віднова духа для священнослужителів Івано-Франківської архиєпархії. Цього року традиційні реколекції відбуватимуться у чотири тури, три з яких проходитимуть у стінах духовної семінарії, а у вересні останній – в реколекційно-катехитичному комплексі урочища Підлюте.

За час духовної віднови понад 350 єреїв матимуть нагоду почерпнути для себе щось нове з  повчального слова єромонаха Андрія Цікало, ЧНІ.

Програма реколекцій розрахована на чотири дні та хоплює не тільки науки від проповідника, але й насичену молитовну програму церковного правила, ділення власним душпастирським досвідом і приватні духовні розмови з реколектантом.

У перший день віднови духа о. Андрій у проповідях наголосив на важливості заново пережити зустріч із Христом. Роздумуючи над уривками Євангелія від Марка, отець-реколектант вміло провів паралелі біблійних часів і сьогодення, закликаючи наслідувати Господа у виконанні щоденних справ та обов`язків.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next