АКТУАЛЬНО

Розпочалася Всеукраїнська патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої у с. Крилос

Субота, 03 серпня 2013, 22:55
3 серпня 2013 року розпочалася проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос. Групи вірних вирушили пішим походом з Івано-Франківська до Крилоса, їх благословив Митрополит Володимир після Архиєрейської Літургії в архикатедральному соборі Святого Воскресіння та духовенства собору, - повідомляє Молодіжна комісія архиєпархії.

Дорогою до Крилоса прочани матимуть можливість зробити кілька зупинок для того, щоб перепочити та перекусити.  Перша зупинка буде с. Ямниця, у парафії Святого Миколая, відтак - у с. Тязів, у парафії Архистратига Михаїла. Неподалік від Крилоса паломники матимуть ще одну, більш тривалу зупинку на обід, який приготує Мальтійська служба допомоги за сприяння та підтримки Молодіжної комісії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Після цього, перепочивши, всі вирушать в дорогу до с. Крилос, де на прочан чекатиме духовна програма впродовж вечора та цілої ночі.

У неділю, 4 серпня, в 11.00, розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Фоторепортаж

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next